Bubbles of Life

Life is what life is

Monday, June 15, 2009

Five Great Years

it's been a while since the last update.

I planned to write an entry bout my wedding anniversary 3 days after the last entry, which was on 29th May,the day of my 5th wedding anniversary,but somehow marfuza being marfuza, adalah sgt poyo tahap kebusy-annya, bajet busy seorg lady boss yg menguruskan beratus ratus staff serta 10 anak syarikat padahal hanya busy menjadik driver bos pegi site visit.bluergh.

ok la,straight to the point. Bersempena dgn sambutan hari ulangtahun perkahwinan kami yg ke5, this entry is dedicated to my beloved husband en R.A yg sedang bekerja di shah alam dgn ucapan 'cepatlah letak surprise anniversary gift bwh bantal, kalau nak lagi surprise letak kt celah celah lipatan spenda pun boleh,so bgn pagi nak pegi keje bukak laci spenda mar ala ala terkejut dan terharu gitu,mar tunggu tau,letak tau,eh cop,hadiah iphone tu dah beli blom?



i phone takdak, 770i ada, jadik laaa..janji ada 'i' gak kan kt blakang tu





Same like previous years, we celebrated the anniversary stuffing ourselves with good food at..



Road House Grill, Jalan Ampang



sgt special tempat ini, baldi pun naik atas meja ya,cool kan serve roti ngan kacang dlm baldi







steak yg juicy dan sgt sedaaaap,nyumm nyumm











dear my bedmate,thanks for the great dinner and the gift, saya akan berusaha dgn lebih gigih utk menjadi isteri yg baik dan solehah, lebih gigih berusaha utk menjadi tukang masak yg berjaya,lebih gigih berusaha utk menjadi pengasuh terbaik utk anak anak anda, lebih gigih berusaha utk menghilangkan babat2 dan jerawat supaya sentiasa indah di mata anda,dan juga..
lebih gigih berusaha utk meng'pau' anda.
ya anda encik rano ariff.
tahun depan iphone ya.
of course yg latest model punya. ;p

Labels: ,

8 Comments:

Anonymous adik si darah manis said...

eh kakak!! NAK MAKAN KAT SITUUUUUU!BELANJAAAA!!

9:40 AM  
Anonymous xura said...

happy 5th anvsry.. semoga berkekalan hingga hujung nyawa.. bahagia slalu.. murah rezeki dgn anak2 yg comel..

wahhh.. bestnya dpt hp br. tu surprise kt dlm laci spenda ke??.. ;)

11:21 AM  
Blogger cyrusdavirus said...

mummy? blog? famili? something new for me.. ko ni mesti suka amik gambo kn? anyway, nice blog~

11:44 AM  
Anonymous nohachomel said...

happy anniversary babe! wahh...nampak sungguh kekenyangan gambar ko itu...heheh

mcm kat bubba gump jek, serve guna baldi...

oohh...iphone kegemaran ku jua....

10:10 PM  
Anonymous nohachomel said...

happy anniversary babe! wahh...nampak sungguh kekenyangan gambar ko itu...heheh

mcm kat bubba gump jek, serve guna baldi...

oohh...iphone kegemaran ku jua....

10:10 PM  
Blogger eiseai said...

happy anniversary mar & mr ra. hehehe...kita kawin sama tahun ye?bestnya steak, skarang i dok teringin makan steak je memanjang. tak sedar mahai hahaha

11:58 AM  
Blogger mrs.boan said...

mar...semoga berkekalan ke akhir hayat dan sentiasalah berdoa kau akan menjadi bidadarinya di syurga nanti...aminnn ya rabbal 'alamin...

lama gila aku tak baca blog kau...sejak April aku berkursus and jumpa intenet pun skali skala...aku belum canggih (x de broadband)...now dok lepak2 kat bilik hostel kawan aku bawa kuar broadband dia....aku numpang lerr...hehe

6:39 PM  
Blogger mommamia said...

adiktotoks:blanja?aa boleh boleh,dkt roadhouse grill abg zaidi jln haji jaib,bukan takat baldi,gayung tempayan sumer boleh naik atas meja,ada mau?

zura:tq tq-hadiah tu tak selit kt laci spenda,siap beli sama2 lg,kalu iphone baru leh selit kt dlm laci ng surprise hehe

cyrusdavirus:ya dik,akak mmg suka syok sndiri snap2 gmbr pasan cun-thanks for reading by the way ;)

nohachomel:tq noha-oo bubbagump pun serve dlm baldi ya?wah wah trend pulak skang ni,nnti aku bukak restoran serve dlm tong heheh

eiseai:ye lah sally,sama thn,anak pun sebaya,cuma u dah sekali ganda mendahului i dlm bilangan anak,i terkial2 baru masuk 2 huhu-steak dia sedap tau,u may consider trying it,i thnk can beat VS punya steak

mrsboan:wah patutla lama senyap sunyi,berkursus rupanya,busymom puan hawa kita nih!

10:05 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home