Bubbles of Life

Life is what life is

Friday, April 24, 2009

Some Facts about Izmeer

1) He loves to smile since 1 month old






2) He loves to suck on handkerchief or any cloth in his hand,and even suck his thumb.


3) It's about time he needs a teether (nak tumbuh gigi ke apa ni, tp mcm possible jugak sbb mak dia orgnya terlebih kalsium,tgk gigi dah tau)



4) he sucks on pacifier too but only during bed time





5) he's now weighed at 8.5kg, masih memegang gelaran montos



6) nowadays, he refuses to sleep on his back, he's much more comfortable sleeping on his tummy

7)Managed to roll over front to back about a week ago







8) he can hold the bottle by himself, ni ikut mood rajin dia







9) he's a happy-go-lucky person, senang teruja dan ketawa (very much sound like his mommy)












Last but not least, he's a carboncopy of his abah En R.A, 100% punya carboncopy tak tipu nih- mcm ambik gambar rano ariff kan,pastu letak kat photostate machine, set 'reduce size 70%', tekan button,trettttt trett..kluar lah muka mcm kt bawah



kan?sama kan?:)
happy 5 month old sayang!

6 Comments:

Anonymous xura said...

wahhh.. beratnya izmeer! bagusnya pegang botol sendiri. aina prefer peluk bantal dr pegang botol masa menyusu. tido pun mesti nak peluk bantal bulat.

ye la.. ke mana tumpahnya kuah kalo x ke nasi kan?? like father like son. :)

4:46 PM  
Blogger noha chomel said...

si montos izmer, jom jumpa auntie....eiii...geram tau, gigit nanti..

a ah mar, sebijik laki ko! takpe la, kakak dah ikut mummy....bagi can adik ikut daddy pulak.

11:09 PM  
Anonymous moksu yg rajin melayan said...

montosss...rinduuuu....

10:23 AM  
Blogger Nomee said...

*cyberkiss untuk montos*

6:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

comel-comel anak kau...
OK lah tu....

hehehehhe...

10:44 AM  
Blogger eiseai said...

Mar...yg gambar pacifier tu irina version boy :)

Bestnya izmeer suka smile. Akmal auntie refuse to smile. Bukan je takmo smile, dia takmo acknowledge org langsung. Sedih mummy dia...

Kakak ada buat rambuk pacak kat izmeer tak? Hehe...

7:55 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home