Bubbles of Life

Life is what life is

Tuesday, February 24, 2009

Three

Happy 3 month old iman izmeer!



I still love to call you boobie baby even you are no longer latching on it, and please dont grow up so fast baby,mommy,abah and kakak never get enough of you.

we love you izmeer!



































and this is specially for mama, ayah, kakak qistina and brother aliff

although we are far apart and we never meet each other, but we are very close at heart rite cousins?we just cant wait to see you!(bila?tu tanya mommy dan abah yg sdg berhempas pulas menabung utk tabung kemanusiaan london ;p)

9 Comments:

Blogger NadiahKhair said...

owhhh si bobot nih. He looks ssoooo much like Irina. Dah kakak pun kan? I can imagine how sedap bau bb.

*Biler la dlm perot nak kuar?*

1:45 PM  
Blogger en_me said...

chomeyyynyerrr..

11:56 AM  
Anonymous nohachomel said...

Ya Allllahhhhh montelnya pipi dia!!!! seminggu dua nih aku sebenarnya byk kali ulang alik ke shah alam, siap lalu lagi area umah ko tu...tapi nak singgah siang2 buta, mana la ada si comel izmeer ni :(

bila la nak jumpa lagi eh???

10:52 PM  
Anonymous nohachomel said...

Ya Allllahhhhh montelnya pipi dia!!!! seminggu dua nih aku sebenarnya byk kali ulang alik ke shah alam, siap lalu lagi area umah ko tu...tapi nak singgah siang2 buta, mana la ada si comel izmeer ni :(

bila la nak jumpa lagi eh???

10:52 PM  
Anonymous adik said...

montos,moksu sgt merindui bau masam di celah tinge mu..owhhhhhh!!montos yg bobot!

9:45 AM  
Blogger mrs.boan said...

mar...kemanakah gen kau menghilang? cetak Ganu ajer....

12:15 PM  
Blogger eiseai said...

oooo...he's just so cute. look at that, siap kenyit2 mata. suka smile cheeky plak tu. notty aa...nanti besar2 kenyit kat aweks plak. marah kakak nanti :)

mummy dia ni...mau tayang aircond ka? dpt commission ka tayang2?

2:21 PM  
Blogger ainzoo said...

comel la anak ko..tapi..mana muka Lorong Perkasa? asik nampak muke Tranung Kite ajer? ihiks...

aku jumpa blog SDAD/SEDAR..check it out....eheh...mgkin geng2 ngan kak Marniza

http://sdad89-93.blogspot.com/

10:49 PM  
Blogger mommamia said...

nadiah:bobotkan?bobot dompot montos sumer lah!hihi-pala bb mmg best,mcm ketagih asik nak cium je bau kepala dia hihi

en_me:kan?comeykan?ihi(wah harus mak perasan anak sendiri comel)-thanks sudi menyinggah en_me!

noha:a'ahkan kalu siang2 tu bukan izmeer jer,mak bapak dia pun takde gak,kalu sabtu or ahad lalu lalang dpn tu singgah la ya

adik:rindu bau masam dia eh?try bau kepala sendiri,mesti boleh hilangkan rindu-anda seorg totoks!

mrsboan:ahaha!tu la wa,aku pun pelik nih,habis tenggelam genetik johor,terengganu menguasai nih!

eiseai:heheh,mummy buat iklan aircond jap,mana la tau kot2 ceo daikin japan baca blog ni pastu bermurah hati bg airond satu set free sbb buat marketing haha!harapan meninggi betul!

ainzoo:tu la pasal ain,bila nak kuar muka lrg perkasa pulak ek,muka pak omar ke heheh-aa nnti aku check,ni mcm senior2 kita jer nih

5:02 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home