Bubbles of Life

Life is what life is

Thursday, November 27, 2008

He's here!

dear blogger frens,

i already gave birth to Iman Izmeer bin R.A last sunday on 23rd november 2008, 3.47pm via caesarian section-baby weigh at 3.17kgs and he's doing very well right now,same goes to the mommy and the big sister..

Thanks for all the morale support,advices and encouragement. Appreciate it much frens..

sorry for the little update as i have some serious mothering job to do, breastfeed,breastfeed and breastfeed huhu..



iman izmeer at hospital 4 days ago

iman izmeer at tokbak's home this morning..
oh,i'm officially 30yrs old today,and this bundle joy of mine is really a great birthday present!

Syukran..syukran..

12 Comments:

Blogger NadiahKhair said...

Marrrrrrrrrrrrrrrr,
He's just gorgeous!!!!

Congratulations to ur family and Happy birthday to u babeeee. Semoga bertambah2 murah rezeki u dgn kehadiran Izmeer.

Nak cium paler dieeee.

Irina, jaga adik baik2 ok?

Take care uuuu.

1:55 PM  
Blogger eiseai said...

mar...congrats!!

here i am just wishing u on FB the best for baby no2, tengok2 tu dah deliver.

may you have a healthy and calm maternity leave.

take care...

1:59 PM  
Blogger Ibu Emir said...

mar congratulations!! kalau dah free email me ur add mane tau i boleh jenguk baby you. i want to smell the baby heheh (amirasalleh_82@yahoo.com)

12:13 AM  
Blogger ainzoo said...

Mar,
congrats..aku ingat lama lagi baby nk kuar..ok la tu..besday prezen..lama ke ko kat Muar?aku kira, smpi hjg Jan..is it?ble ar aku pukol canang..if mana2 kgkawan yg blik muar, siggah uma ko jap

12:34 AM  
Blogger dott said...

mar, congrats to you and Mr RA. He's gorgeous! so precious...

indeed he is a (birthday) gift from god.

Happy Birthday Mar!

p/s(where are you now?)

2:29 PM  
Blogger mrs.boan said...

tahniah...and alhamdulillah.

5:44 AM  
Blogger Nomee said...

Okehhh...! Bagus! Well done! hehehe... tahniah & take care.
*muah baby no. 2*
*muah kakak baby no. 2*

10:59 AM  
Anonymous xura said...

mar, cograts on ur newborn. sedap nama baby. cute. n happy belated birthday to u. semoga bahagia selalu dgn kehadiran iman izmeer.

7:46 PM  
Blogger mommamia said...

Nadiahkhair:thanks babe!nak kiss paler?hihi my fav gak tu kiss paler baby nih

eiseai:thanks sally,maternity leave kalau tak perlu berpantang mesti lg bestkn?huhu

Ibuemir:mira,i email u nnti k,at the moment i kt rumah parent kt muar,i berpantang kt sini

ainzoo:yeszzaa ainn,maternity leave aku smpi end jan,tp aku rasa abis confinement (bout mid jan)aku blk kl dah-ko war2kan la,boleh jer geng2 lain visit aku,tp aku tgh tak semenggah ni,cptla abis pntng huhu

Dott:tq dotty!mmg bday gift paling best skali sepjng hidup i-i kt muar ni rumah my parent,berpntng kt sini,my mom tak bg chance punya i nak mengelat2 during confinement ni,sbbtu dia suruh i duduk kg huhu

mrsboan:thanks wa,bila la nak jumpa ko ni,nak tgk baby luqman gak

Nomee:thanks awak,muah2 utk aiman gak!

zura:thanks zura,same goes to u,semoga bertambah happy dgn kehadiran baby aina

4:08 PM  
Blogger mommamia said...

Nadiahkhair:thanks babe!nak kiss paler?hihi my fav gak tu kiss paler baby nih

eiseai:thanks sally,maternity leave kalau tak perlu berpantang mesti lg bestkn?huhu

Ibuemir:mira,i email u nnti k,at the moment i kt rumah parent kt muar,i berpantang kt sini

ainzoo:yeszzaa ainn,maternity leave aku smpi end jan,tp aku rasa abis confinement (bout mid jan)aku blk kl dah-ko war2kan la,boleh jer geng2 lain visit aku,tp aku tgh tak semenggah ni,cptla abis pntng huhu

Dott:tq dotty!mmg bday gift paling best skali sepjng hidup i-i kt muar ni rumah my parent,berpntng kt sini,my mom tak bg chance punya i nak mengelat2 during confinement ni,sbbtu dia suruh i duduk kg huhu

mrsboan:thanks wa,bila la nak jumpa ko ni,nak tgk baby luqman gak

Nomee:thanks awak,muah2 utk aiman gak!

zura:thanks zura,same goes to u,semoga bertambah happy dgn kehadiran baby aina

4:08 PM  
Blogger Zetty said...

congratulations, babe.
sedap nama baby.

12:21 PM  
Blogger mommamia said...

zetty:thanks babe!

7:14 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home