Bubbles of Life

Life is what life is

Tuesday, October 28, 2008

Marfuza in Wonderland

Do you know the wonder of having a blog?

Do you have any idea how power your blog writing cud be sometimes?

I just figured it out last Friday.

It is so influential.

i mean my writing,my wishlist.

Just list down/put some wish in your blog and the next couple of weeks DANGGG your wish will come true and arrive at your doorstep. Yess,as easy as that. Simple yet powerful heh?


a 2kgs parcel from littlewhiz.com arrived at my hometown. The sender name is Puan Marniza Omar.Puan Marniza pemurah hati Omar. Puan Marniza baik hati sgt2 Omar.Puan Marniza cun melecun omar.Puan Marniza kakak kpd cun melecun marfuza omar. OK stop. cukup2lah mengipas kakak dan diri sendiri.Thanks a lot sis!love u lah!!!jasamu di kenang!

my wish come true. Fisher Price newborn-to-toddler bouncer yahooooo!!

Oh i should rephrase;Fisher price newborn-to-babybear-to-toddler bouncer




alamak, silap lagi,this one shud be real;a Fisher Price newborn-to-babybear-to-toddler-to-baby tua kaki terjulur bouncer
well..that's what i mean by saying your blog cud do wonder to you.Hmm..i should start listing my wishlist again. And at this very heavy 3rd trimester pregnancy stage, i still have ample time to mention all the things yg i 'mengidam', yg i still tak dpt lagi.
how bout mengidam 1 carat diamond ring?and oh ingin juga saya menyatakan bahawa lama dah saya mengidam nak toyota caldina sebijik..hubby?u hear me?anyone??
ok,impian sudah dinyatakan dan kini hanya menunggu sahaja. Mana tau seminggu dua nih akan ada seketul caldina berikat reben muncul di depan pintu rumah.
Fuhh fuhhh aminnnn..;)

Labels: ,

7 Comments:

Blogger Nomee said...

Fulawei! Like that only meh? You sister nak sister angkat tak?

9:26 AM  
Blogger NadiahKhair said...

waahhhh...congrates mar...
i nih berbuih mulut citer and jenuh hard cafe french fries finger i nih menaip..ade org tuh (laki wa) buat derkkkkk jek. :D

caldina nyah? kelasss taste mak yung nih. aminnnnn fuh ;)

11:37 AM  
Blogger noha chomel said...

mar, caldina 'mainan' bole la, nak? hehhehe

hmmm....dah sarat eh? nila dah bersalin, tak lama tentu ko ngan zura...bestnya!

12:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

sis..hehehehe..nnti leh pinjam kan?ala..ape salahnyer berkongsi ape yg ade..x pun, leh x suh kak marniza pos kt umah ra plak..emmm..nak address ker?

1:57 PM  
Blogger eiseai said...

mar...i pun tengah aim bouncer ni, kalau tak ni nak jumperoo tu. tapi adik2 i buat donno je :(

adik irina...kasik auntie pinjam leh? irina leh ambik ariff auntie :)

4:56 PM  
Blogger mommamia said...

nomee:sister angkat?alamak makin tipis la peluang i nak meng'paw' nnti ;)

Nadiahkhair:hahah!penat yer jari fries hard rock tu ketuk2 keyboard?kena upgrade size jari fries tu kot,jadik jari sosej lak,so ketuk2 keyboard comp pun lg kuat bunyik,baru hubby boleh tngkp hint2kita nih hahaha

Noha:Caldina mainan tak aci!hihi
nila selamat dah ya?bestnya,ye la pasni zura,pastu turn aku lak huhu

miera:boleh pinjam..apa slhnya,jgn by the time nak pinjam kakak dah 'selamat'kan bouncer tu sudahlah,tgkkan gaya dia yg nak bersantai kt dlm tu mcm tak lama jer hayat bouncer tu huhu

eiseai:hah FP bouncer tukar ng mokmok ariff?wahh boleh sgt!kecik tapak tgn nyiru i tadahkan ;)

3:37 PM  
Blogger dott said...

Bestlaaa.. i pun nak buat wishlistlaa.. hmm tapi sapa my godmother yang nak fulfill my wish..huhuh

i have that FP bouncer suka the part y boleh buat vibrate..Adnan tindur nyenyak jer.. tapi most of the time Aidan wat main..huhuh

11:51 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home