Bubbles of Life

Life is what life is

Wednesday, November 05, 2008

Splish Splash!

we have a new night time activity.

Since i dont have to prepare for dinner anymore (due to heaviness, pemalas + mengambil kesempatan pun iyer jugak), we fill the time with something benifical;bersukan i.e swimming sambil bermesra anak beranak.

it's a work out time for hubby yg claim dia sudah 'telmon' since quit smoking (remember his pic with babat di perut yg begemerlapan itu?dat's what he meant)and for iman irina yg suka sgt nak berjalan setelah seharian terperuk di daycare,it's such a blessful.

Selain dr hubby dpt men'exercise'kan diri, we really have a good family time esp for iman irina;we wanna spend and give irina the best quality time & attention we could ever offer before the arrival of the little I.I next month..

Panasonic Sports Complex, shah alam,we went here several times already for the past 2 weeks-ada pdg bola, gym, futsal, swimming pool,badminton ke basketball court x sure yg ni..5min drive from my house,dekat sgt2 dgn rumah set set tiap2 hari pergi pun boleh,ni kalau tak kurus jugak tak tau laaa nak ckp apakn

the swimming fees:adult:rm2 per entry, kid:rm1 per entry, tersgtlah affordable!



ini lah wajah anak yg sentiasa mendambakan kebebasan












and this is the back view of my 'Michael Phelps', oh cop cop ada pembetulan, ni Michael Phelps in the making, buat masa sekarang dia adalah Michael Flab,hmm flab..nyumm nyumm..I likeee..

gerammm jer tgk anak and hubby kelepak kelepuk swim main air sumer..rasa tak sabar2 nak give birth and work my ass out to get my ideal shape again..takpe sabar..sabar..


in a meantime ni sahaja lah yg mommy mampu buat..dok tepi kiddy pool sambil posing ala2 duyung..errr actually dugong is more like it lah..huhuhuhuh..

Labels: ,

3 Comments:

Blogger dott said...

Mar, awat tak join sama? Duk berendam pun best tau..huhuh

Wah, so affordable laa. is it the one near tesco shah alam ker?

Irina happy jer swimming, Aidan pun suka swimming once masuk pool nak bawa keluar memang susah...

11:09 AM  
Anonymous adik said...

kehidupan kamu memang sadis kan kakak..?huhu!!

3:13 PM  
Blogger eiseai said...

mar...i suka ur plan. cooling betul go swimming at night. badan mummy2 yg gomok pun boleh di-hide-kan dalam air ye dak?? hahahhaha...

dkt mana ni? org pun tak ramai. excited plak i tengok...

3:35 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home