Bubbles of Life

Life is what life is

Monday, March 23, 2009

4 Little Candles

HAPPY 4TH BIRTHDAY TO MY DARLING GIRL IMAN IRINA

NO DOUBT,SHE IS STILL MY LITTLE GIRL, MY MASYAM MANJA(masih ya,sentiasa menangis nak mummy kalau mummy takde dpn mata) AND MY VERYYY MINI-ME

BE A GOOD GIRL KAKAK.

STAY BUBBLY. STAY MAKCIK KIAH. STAY SPECIAL.

I LOVE U.

WE ALL LOVE U!

We went back to my hometown last weekend and had a small birthday celebration at my atuk sam's house in muar




my cousin,10 year old nadiah with her friend (bajet kt rumah atuk saya ramai kanak2 di sekeliling rumah so meriah skit nak celebrate,tp 2 org je ada,jadik la)





with mummy and adik izmeer


and on the same day at tokbak's house, mak usu bought a cute cupcake for the little cheeky




special gift and card from mak usu


tokbak turut memeriahkan majlis dgn tema pakaian berkonsep santaian.


AND another one:HAPPY 4 MONTH OLD IMAN IZMEER
it feels like yesterday u tossed and turned inside mummy's womb






and now u r busy tossing and turning on mommy's bed


STAY GOODBOY.

STAY MONTOS.

STAY MAT SENGIH.
AND STAY KEPAM TOO.
MUAAAAHSSS.

Labels: , ,

3 Comments:

Blogger Madam Markonah said...

Happy birthday dear! Kejap je dah 4 taun kan? My daughter next month 4 taun gak... rasa sayu pun ada tengok die makin besar walaupun masih ada lagi bau masam2 baby die tu hheheh...

Itu mat kepam very the comel... rasa nak geget!

6:07 PM  
Anonymous nohachomel said...

happy bday irina, takde bday party kat sini ke? :p

bila la nak jumpa izmeer ni ehh....nanti jumpa nak gomol2 dia!

nurin dah 6 tahun pun rasa mcm ada lagi bau masam2 baby dia tuh...:)

10:41 AM  
Blogger mommamia said...

madam markonah:sebaya daughter kita rupanya ya-tu la sis,mcm tak percaya jer dah 4thn,esok tetiba 14thn lak-u r rite,sayu tgk diaorg dah membesar,lg sayu bila tgk diaorg dah pandai menjwb kalau kita mrh huhu

noha:tak buat la noha thn ni,tak smpt satu hal,bajet pun yelek,dah mak apaknya sakan berjln kt bangkokkan hihi-belikan present jer,ni pun tak cari lg,ptg ni ingt nak gi beli

11:44 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home