Bubbles of Life

Life is what life is

Tuesday, May 26, 2009

Random

Baca blog noha td,dgn pertanyaan anda berasa hebat harini?hmm not on my side,here some of the quick notes:

-on my way back home yesterday,my boss called me only to say that i need to attend a site visit at utm jln semarak SHARP 9am (this morning) together with all the drawing and segala mak nenek document,n i was like 'sengal betul la manusia ni,afsal laaa tak ckp ng aku awal2?boleh la aku bwk blk siap2 drawing tu sumer then just go to jln semarak straight frm my house.ni tak,dah tak pepasal aku kena dtg dulu opis pepagi buta amik brg2 sume then only gi jln semarak,menyusahkan laa, tau kan shah alam-pj jem dia mcmana?ni lagi pulak aku nak kena tempuh jln tun razak,jln tun razak yer,bukan jln bentayan muar,menciii

-smart tunnel tu takde la smart sgt, masuk2 tolgate je dah jem,all the way dlm tunnel up to the exit jemm,i dont know sbb nasib aku malang pagi ni ke or mmg tiap2 hari jem dlm tunnel tu,mntk balik 2hengget aku skang,tak berbaloi baloi lnsg

-telah membuat lawak di persimpangan besar dpn tabung haji tu,kan org ni nak cpt so berhimpit2lah kt tgh simpang tu,and tak smpt nak lepas the green light,dia dah tukar red light and my car je seketul ketul di tgh simpang yg besar tu ya,yess,berjaya membuat lawak di tgh2 bandaraya kuala lumpur,perlahan2 drive dan menghimpit ke tepi utk memberi laluan kenderaan lain sambil membuat muka sardin,dah beranak dua pun penyakit jonah tak hilang hilang lg ;p

-i need to go to jkr hq behind bank negara plak pasni,letih pg td tak hilang dah kena drive my boss there-dah tau byk gak selok belok jln dlm kl ni, sikit hari lagi boleh buat part time jadik driver teksi sapu,keta pun dah ala-ala teksi sapu kan

-roti canai dan nescafe tarik yg saya pekena dpn gerai menara celcom dah membuatkan perut ala2 memulas spt mahu mencirit,dah ni nak kena kuar plak,nak memburukkan lg keadaan sakit perut dlm keta tgh2 jem teruk,erkk ngeri

hanya satu je kejadian hebat yg telah berlaku,iaitu my buddy's wedding last sunday nite. Hebat
lah sbb selain dpt mkn lauk pauk kenduri kawin yg nyummm,telah dpt jumpa geng geng lain gak,best best

so to shai and mahathir, selamat pengantin baru,selamat lah menempuh hidup berkeluarga,cpt2 ada baby boleh join 'the lynette club'!









sorang muka sepuh,tepek bedak berkilo kilo bajet cover jerawat,sorang lg kt blakang tu muka berkilat2,dah sesuai la tu
dahla,nak ca alip bot
tata.

Labels: , ,

2 Comments:

Anonymous nohachomel said...

menerima keadaan seadanya, bersyukur ko selamat pegi dan balik, dan berjaya menempuh jem yang mmg tahap maharaja kat kl nih, itu lah menjadikan ko orang yang hebat tau! :) kalau tak hebat, lama ko meroyan kat tgh2 jalan kat kl tuh. hebat bukan je perkara2 yg berlaku setiap hari, tapi perasaan yang ko pupuk dlm hati yang jadikan diri ko hebat walau apa juga keadaan yang ko tempuhi...so, selamat jadi HEBAT! :D

12:27 AM  
Blogger XuR@NurK@sih said...

Mar HEBATTT!!... yey yeyyy... mcm noha kata berjaya tempuh jem tu sbrnya MEMANG HEBAT! dan berjaya menghimpit ke tepi setelah berada di tgh2 alam, dgn muka sardin pn adalah HEBAT sbb mar berjaya bertindak dgn tenang n rasional. think +ve.. always.. kita yg jdkn diri kita hebat, jd pilih la utk jd HEBAT. ;)

10:07 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home