Bubbles of Life

Life is what life is

Thursday, May 14, 2009

Seronok juga dapat menyambut Hari Ibu di katil 3 Kubikal 1 Wad Kanak-kanak Hospital Muar






















Happy Mother's Day!
i love being a mother
i love being a mother
i love being a mother
i love being a mother
(akan sambung menulis ini sebanyak 17 muka surat di buku latihan sekolah) ;p

4 Comments:

Anonymous xura said...

izmeer dh mcm muka irina. alahai kena asthma attack lg ke?? btw happy mother's day.. congrats cos berjaya jd supermom! :)

10:38 AM  
Blogger NadiahKhair said...

mar kenapa ngn izmeer? siann die.
nih kes asthma hari tuh ke?
hopefully he's doing well at the moment.
i xbleh tgk budak sakit. hati kecik. :(

1:28 PM  
Blogger eiseai said...

sama geng tul izmeer ngan akmal. we thought nak admit akmal again on wednesday tapi doc kata monitor at home first. virus 2nd round, the doc said. mummy dia dah siap packing hospital bag dah 2 days ago...

get well soon izmeer. the bug that's going around is very powderful, loooks like it.

2:56 PM  
Blogger mommamia said...

zura:sama kan muka diaorg,ramai ckp dah,muka secetak org ckp heheh-a'ah izmeer kena semput masa mar blk muar haritu huhu

Nadiahkhair:a'ah nad,or to be exact di panggil 'acute bronchilitis' lung over sensitive,tak boleh habuk,tak boleh sejuk2 huhu-nad,kalau u kt ward haritu mesti dgn u sama2 nangis nad,mmg tak thn tgk budak2 yg kena thn ward tu meraung2 kena cucuksana sini,sian sgt..

eiseai:ye lah sally,now ni weather teruk,virus bermcm2 virus,we have no choicekan,kalau doc suruh admit then admit je la for the sake of the kids,dprd sakit melarat2-mmg sama lah akmal ng izmeer ni,i pun takut izmeer kena thn ward lg,ni phlegm dia ada lg ni,kalau pegang boleh rasa berbuih2 phlegm kt dada

6:01 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home