Bubbles of Life

Life is what life is

Friday, April 11, 2008

Pictures

Life of a 3 years old gal..



enjoying outdoor swimming session

...and also indoor pool activity yg dihiasi toilet bowl


spend time with her virtual fren,nemo..

Try her best to help nemo find his way to school


draw shapes.she recognises all the shapes and colors already..thanks to barney color & shape learning vcd



coloring..sambil memakai baju terbalik






fold her own laundry..





watering the grass..
and last but not least..

she knows how to pose with some accesories



pink sunglasses & mommy's heels, nak lawan tokeh ni
aiyoh,iman irina mmg dah besar lah!

7 Comments:

Anonymous nohachomel said...

hohoho.....lamanyerrr tak online, blog org dah update byk kali...sigh...ni kan, kalau nurin tgk pool tu, ada dia ajak pegi umah ko nanti. skrg ni dok la kecek2 aku, tapi aku kata kat dia tunggu la pindah umah atas tanah nanti. nasib baik la school dia ada sessi rendam-merendam ni tiap2 bulan

anyway, tq jemput dtg umah, tq dgn bontrot yg ko bagi aku tu, balik tu dah penat, an pulak kelaparan, panaskan je la apa yg ada :)

12:28 PM  
Blogger Being Normal said...

nak jadik 3 years old all over again can ah??

8:55 PM  
Blogger Ibu Emir said...

she is cute and bubbly, bile nak dapat adik si irina ni?

12:06 PM  
Anonymous xura said...

dh pandai colour dh irina. aiman kalo suruh blaja, bkn main malas. mcm2 alasan. geram btl.

kalo ltk aiman ng irina dlm pool, mesti diorg ni sehari suntuk dlm tu, x nk naik!

4:25 PM  
Blogger mrs.boan said...

sian plak tgk dia main sorang2....ihik....pepaham jer lah...

8:32 AM  
Blogger Aidan & Adnans' Mommy said...

i memang jeles betul laa. Irina is so rajin lipat melipat baju.. Hope one day Aidan will be just like her instead of suka buang baju yg dah berlipat... hehehe

6:50 PM  
Blogger eiseai said...

tu lah...suka tengok irina lipat baju. very tekun :)

4:47 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home