Bubbles of Life

Life is what life is

Tuesday, March 25, 2008

3 years old

When times seem too hard to bear & I l feel like giving up
I vision your beautiful face, the twinkle of your eyes and things of such
The bond we created from my womb to the day you were born
Is a mother and daughter bind that can never be torn
With the strength and guidance of God and the blessings he pours down from above
I want to be the best mom I can be to you and embrace you with all my love
You are as precious as a flower and as gorgeous as a rose
You have been specially made to the very tip of your nose
You are as sweet as honey; such an innocent young child
You are brighter than any star in the sky every time you smile
I want you to be proud of who you are and strive to be the best
Put forth your efforts to achieve your goals and let God do the rest
I will always be your mother first, but I'm also your friend
Your are the most precious gift, that I've ever been given


~Sherri Lawrence~

Happy 3rd Birthday Iman Irina..

With All My Love,

Mommy
















10 Comments:

Anonymous xura said...

happy belated birthday irina.. dh besar, bila nk dpt adik ni?? ;)

5:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

happy birthday iman irina, u will always own a very special place deep inside moksu's heart..love ya soooooo much...

million trillion of hugges n kisses..
moksu..

10:52 PM  
Blogger mommy@lif said...

happy belated birthday arina. hope you had a wonderful celebration with dearest mommy and daddy :)

auntie rad doakan irina cepat dapat geng tee hee ***lari

2:25 AM  
Blogger Mira said...

happy belated birthday irina..love u..cpt2 dpt adik..dh 3 tahun.nnti auntie ng cousin ekk?

3:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

happy b'day!!
moga jadi anak yang baik..

comel sungguh anakmu MAR...
but mmg takde ikut muka ko or hubby..
haa masa preg suka tgk gambo baby comel yerr....bole le manambah sorang lagi....

10:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

happy b'day!!
moga jadi anak yang baik..

comel sungguh anakmu MAR...
but mmg takde ikut muka ko or hubby..
haa masa preg suka tgk gambo baby comel yerr....bole le manambah sorang lagi....

10:51 AM  
Blogger Nomee said...

Happy birthday Irina. Many happy returns.

5:20 PM  
Blogger eiseai said...

iman irina...your name is as beautiful as you.

so sorry we couldnt come to your party. your friend amir is not well.

hope your year ahead will be filled with smiles and laughter.

mar, i suka gambar irina letak tangan atas muka masa dia tido tu. so cute. macam style asyraf tido je :)

2:24 PM  
Blogger mommamia said...

zura:doakan mar murah rezeki ya,mmg aim thn ni nak tmbh family,jika diizinkan Allah..

moksu@adik:tq tq,iman pun syg moksu gak,lps dpt mariposa graf kasih syg tu makin tinggi,tp pas kepak mariposa dah patah,graf dah menurun sikit (read:kasih syg iman berkadar lnsg dgn material)

mommyalif:auntie rad,mommy ckp dia nak tunggu alif dpt adik dulu,baru dia menyusul ;)

mira:auntie ra,cpt2 bg xousin kt irina,cousin sedia ada dah nak berangkat jauh,so u better get ready,prodution line on heh?:)

ju:tp kan ju ramai org ckp irina byk rupa side hubby,hmm anak bapak sgt,diaorg ckp rambut jer ikut rambut aku,nipis ng sikit-nak nambah la ni,lagi2 bila tau ko pun dah pegnen,harus berlumba2 mengandung heheh

nomee:thanks auntie nomee!same to u too!many2 happy returns

eiseai:pic tu i snap masa dlm kereta,nyenyak sgt la tido sampai mulut nganga lagu tu-asyraf pun tido camtu ya,cuba u snap satu tgk sapa nganga lg besar hihi

2:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

You forgot the source:
Precious Gift by Sherri Lawrence from http://www.FamilyFriendPoems.com

12:48 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home