Bubbles of Life

Life is what life is

Wednesday, December 12, 2007

saya sedang 'mengular'

Zura, Noha and Nad tagged me this:


1. Name one person who made you laugh last night.
Mr R.A

2. What were you doing at 0800?
Mencarut di federal hiway

3. What were you doing 30 minutes ago?
mkn nasik lemak

4. What happened to you in 2006?
Menembam.

5. What was the last thing you said out loud?
Bagi lah signal mangkuk

6. How many beverages did you have today?
3 in 1 nescafe.

7. What color is your hairbrush?
Black

8. What was the last thing you paid for?
Nasik lemak telur mata with extra sambal.

9. Where were you last night?
At home.

10. What color is your front door?
Coklat.

11. Where do you keep your change?
Purse.

12. What’s the weather like today?
Cloudy

13. What’s the best ice-cream flavor?
Strawberi

14. What excites you?
Perut Irina

15. Do you want to cut your hair?
Tersangat lah.

16. Are you over the age of 25?ya.

17. Do you talk a lot?
pun tersgt lah jugak,mostly talking crap heheh.

18. Do you watch the O.C.?
tidak

19. Do you know anyone named Steven?
steven ng my colleague.

20. Do you make up your own words?
Yes esp in front of Bobby

21. Are you a jealous person?
errr sikit2 adalah kot,kan hubby kan?sikit jer kan?

22. Name a friend whose name starts with the letter ‘A’.
Ad.

23. Name a friend whose name starts with the letter ‘K’.
Kani.

24. Who’s the first person on your received call list?
Bobby.

25. What does the last text message you received say?
Huwahuwahuwahuwa!(pardon me frens,my youngest sis mmg retard sikit)

26. Do you chew on your straw?
No.

27. Do you have curly hair?
No.

28. Where’s the next place you’re going to?
Washroom,rasa mcm nak terberr pulak lps pekena nasik lemak extra sambal with nescafe

29. Who’s the rudest person in your life?
contractor cina apek yg gaya dan cara percakapan spt tokeh khinzir kt pasar.

30. What was the last thing you ate?
Nasik lemak.

31. Will you get married in the future?
Jika hubby tidak berkahwin lain,saya juga tidak akan berkahwin lain, boleh jawapan?hoho.

32.What’s the best movie you’ve seen in the past 2 weeks?
Provoke

33. Is there anyone you like right now?
Iman Irina and her roundish stomach

34. When was the last time you did the dishes?errr..last Saturday(just came back frm bangkok last nite).

35. Are you currently depressed?
No.

36. Did you cry today?
No.

37. Why did you answer and post this?
tension ng bobby lantas dgn sengaja telah mengabaikan kerja dan memblog di waktu pagi tanpa rasa berslh haha padan muka.

38. Tag 5 people who would do this survey.
anyone yg baca ni,hmm maybe dotty?or eiseai?or raf?or rad?or nadiahkhair?or mira aka emir's mummy?nadiah aka mamarawk?ju?persudikan lah ya ;p

7 Comments:

Anonymous xura said...

nasi lemak.. mmg sedap kan?? bila akak yg jual tu tanye bsr ke kecik dik? t'paksa pilih yg kecik, x dpt mkn byk, 'jamah' pun jadik lah ek?? ... diet punye pasal! heheh

12:33 PM  
Blogger NadiahKhair said...

cisss...terbukak plak blog nih pepagi..hahhahah...interesting answer...nak tergelak wa..hahhaha

12:43 PM  
Blogger Aidan & Adnans' Mommy said...

i sah takde kerja.. huuhu
i kena tagged! Huwaaaa

5:59 PM  
Blogger rafiqaheliza said...

I suka jawapan u utk question no 2. Classic! Hahaha...
Mana gambar Bangkok?

11:00 AM  
Blogger eiseai said...

memang ramai mangkuk kat fed hiway tu tak kasik signal. i nampak dari lrt kat atas hiway tu :)

kena tag...ni kena letak myboys to sleep ni. sure lama mummy dia blogging nanti...

9:58 AM  
Blogger Ibu Emir said...

perut irina!! sabor je laa.. ok fren, nanti i ade mase i buat ok.. i owe u

2:20 AM  
Blogger mommamia said...

zura:sama lah kita gila nasik lemak!mar slalu buat2 tak nmpk jer makcik nasik lemak kt corner tepi rumah,tekan minyak laju jer,kalu tak kang ari2 mkn nasik lemak!

nadiahkhair:yeay u dah buat!hihi

aidan&adnan's mommy: dotty pun dah buat jugak!yeay jugak!hihi

Rafiqaheliza:ada gmbr bangkok tak smpt nak upload gmbr lg,nnti i blog bout it k

eiseai:ramai mangkuk2 ayun kan kt fed hiway tu,hihi i kalu dah geram abis mangkuk loyang sumer kuar,mmg geram la the way some ppl drive tu yg mulut laju jer kuar mcm2 hihi

ibu emir:mmg geram ng perot dia hihi!bulaaaaat jer,i slalu gosok ngan tiup perot dia hihi

10:26 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home