Bubbles of Life

Life is what life is

Thursday, December 06, 2007

Moshi-Moshi !~ Part 2

oh! sgtlah tidak sempat hendak bercerita byk sbb dah nak blk, jadi cukuplah sekadar menaip cerita pendek bg setiap gambar yg ditempekkan ;p


3) Custom/Culture

tmpt parking basikal di shopping complex

friendly to environment:berjalan kaki dan mengayuh basikal adalah normal


zone bebas rempit-sakai town ,osaka


hait!hait!hait!sila lah ya!sila lah!


4) Scenary n places:

nice view kan?pic taken from my hotel room



sungai err sungai sakai kot



berjln2 sekitar hotel, sakai osaka







Love All, Serve All-HRC Hommuchi Osaka




sakai express train station, last moment in osaka..board a train to kansai international airport bersama luggage yg kelihatan spt hendak meletup kepadatan




paling puas ati dpt beli ni!
Asyraf,nnti kalau ada rezeki auntie gi sana lagi,auntie belikan ya ;) insyaAllah

5 Comments:

Blogger noha chomel said...

last month ko pegi jepun, this month adik ipar tak lama kemudian mak mertua pulak...huuiishh...sungguh la mengujakan utk aku pergi sana gak. best eehh??

9:19 AM  
Anonymous xura said...

kt sini kalo nk tgk beskal byk tersusun, kt area kilang je lah.

9:52 AM  
Blogger eiseai said...

auntie mar...malu lah mummy asyraf :)

so lawa tshirt for irina tu. hari tu nak beli for amir kat gc but mummy dia tak cukup duit lah pulak. hehehe...

best if boleh cycle to work. takde lah mummy asyraf gems macam ni...

12:28 PM  
Blogger Aidan & Adnans' Mommy said...

The view is so beautiful!
and i like the hard rock cafe shirt!

2:39 PM  
Blogger mommamia said...

Noha:best noha gi sana,kalu ada rezeki try la pegi,cuma mkn susah skit,tak byk halal restoran yg available,n tukar yen byk skit,dkt sana most of the money changer tak accept RM

zura:a'ah kt kilang byk beskal kan,tu pun bangla yg bwk hihi

eiseai:gold coast punya hrc t shirt?aduh lama i ngidam tu,ntah bila ada rezeki i nak gi GC huhu-sama la kita,best gak kalu berbasikal gi keje,selain keep fit jiwa pun tak sakit sbb jem,tp panas la pulak,terbakar la kulit i yg tak berapa nak cerah ni hihi

Dotty:kool kan t shirt tu?i nmpk terus grabbb tanpa berpikir pjg hihi

11:23 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home