Bubbles of Life

Life is what life is

Thursday, February 21, 2008

Get Together

bosan.

takde masa.

rindu nak blog.

tak sempat.

upload gmbr je la.

gmbr mommy bergumbira.

kt planet hollywood.

last saturday nite.

mr r.a?ada

ada kt umah main ps2 sampai pkl 2 pagi

marfuza?enjoy jugak sampai pkl 2 pagi

I have a bunch of great frens,i have one sporting husband

so,apa mau lagi?

it was all F.U.N













i'm glad to meet and lepak with all of them esp to jijieboy yg sentiasa mcm cacat,to khairil, even he's busy melayan kerenah kudsia tp boleh gak lepak, to amyzadin yg busy berkempen for the upcoming G.E still ada masa dtg,n mostly to yatt,even she turned up quite late,i'm glad to see her smiling face after the terrible loss of her hubby,sheikh ajil. Frens, love u all so much,we shud have this kind of session every mth!hihi (mcm la laki aku nak layan ;p)

ok dah,coolie nak kena start keje. bye

7 Comments:

Anonymous xura said...

hubby zura kalo main ps2 smpi msk waktu solat subuh br stop.

wahhh.. enjoy sakan mar! dh penat keja, skali2 bergumbira, ape salahnye kan?? :)

10:26 AM  
Blogger rafiqaheliza said...

Wow! Bestkan dapat get together sekali-sekala. Bilalah nak get together with my old frens..huhuhaha sampai tgh malam.

7:17 PM  
Blogger Being Normal said...

bestnyer...lama dah tak gi planet...and lama dah tak hang out with frens

9:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

aku dah lamer tinggalkan aktvt..
beronggeng itu....
memasing dah berfamili...

dv8,the jump, modesto and arena dlm sejarah..
hehheh...
tak pelah...rase dengan keadaan
aku...sekarang..tak sesuaiii lg tempat2 tu.....
to be honest aku rase pon tak suka nak pii lagi tempat gitu......

tak pelah ko enjoy ler..
selagi ko suka....
bab hubby ko yg sporting tu tak tahan..
kalo ko pi sesama dia mesti lagi best...

9:56 AM  
Blogger NadiahKhair said...

~pn marfudza,
saya sgt jeles okehh!! laki wa asyik nak berkepitttt jekkk... camno tuh ?:D

2:53 PM  
Blogger eiseai said...

uuuuu...sungguh jealous!! dah lama tak melepak with frens...dah lama tak gi hrc. nak heret hubby ku ke sana lah nanti...hahaha, hubby gakkkk

11:52 AM  
Anonymous nohachomel said...

aku rasa sama mcm ju, rasa tak sesuai lak nak menempatkan diri kat situ, bukan tak teringin, tapi selalu mesti hubby 'pancung' dulu.... apa pun mesti seronokkan...bukan seronok apa, laki takde, kita ngan kengkawan je...

mar, jom pi spa, ko tlg dealkan, nanti aku ajak la zai ke, nad ke...kita bergumbira lak kat spa..eer..ju, bukan taknak ajak ko, dtg jejauh semata2 nak pegi spa, dah tu atuk ngan jas takleh join, kesian lak...

1:41 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home