Bubbles of Life

Life is what life is

Thursday, September 17, 2009

Puasa dan raya

how's my puasa this year?

hectic, super duper busy.

Busy kt ofis and busy kt rumah.

kadang2 rasa takde masa nak bernafas.

semuanya tak sempat.

tak sempat update blog.

tak sempat shopping secara berleluasa.

tak sempat ulit diri.

tak sempat berterawih erkk (mak mesti menangis baca ni)

tapi saya merasa agak bangga jugak krn dlm bdn penat2 tu smpt jugak saya rush blk rumah dan memasak juadah buka puasa. I dare to say almost everyday memasak,dgn baju ofis make up gemerlapan masuk dapur pegang senduk ketung ketang ala2 jamie oliver.cuma adalah a few days yg berbuka di luar,ada buka di rumah mak mentua,dan juga attend function2 bukak puasa di hotel2. (nomee,i bukak pose kt grand blue wave friday 11th,tak smpt nak rasa 50% disc huaaa). oh dan thn ni rekod kena outstation entertain client bukak puasa di bt pahat,di Katerina Hotel.dpt lah bermlm di rumah mak abah kt muar. dpt jugak hilangkan rasa rindu yg mencengkam kt mak abah,bukak fridge tgk sisa2 makanan yg mak peram then ambik bau helmet abah..ahh..rindunya..

even bln ramadhan bdn ni penat skit drpd biasa,plus tak cukup tido sbb every nite tido pkl 1pagi then bgn pukul 4pagi goreng nasik utk sahur,tp rasa syahdu tetap ada bila ramadhan semaikn hampir pergi. slalu terfikir ntah ada umur ntah tak utk berjumpa dgn bln ramadhan thn dpn, berpeluang kah lagi berbuka bersama suami dan anak2 tercinta, berpeluang kah lagi bersahur pukul 4 pagi mkn 2 pinggan nasik goreng sambil suami menjeling dan berkata 'ni sahur ke buka'?

berpeluangkah utk merasa ini2 semua lagi di thn hadapan?Wallahualam..




















momen2 di atas akan sgt dirindui..

momen anak kecil berumur 9bln girang menemankan mummy dan abahnya bersahur pd pukul 5pagi juga akan dirindui..




SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI MARFUZA, RANO ARIFF,IMAN IRINA DAN...


IMAN IZMEER!
oh saya tak tipu psl izmeer pun bgn sahur,tgklah waktu kt pic tu,pastu tgk muka kegirangan dia
p/s:raya ni nak tempek bedak asas byk2 kt bwh mata.

Labels: ,

6 Comments:

Blogger Em's Family said...

wah cepat nyer izmeer dah besar!! selamat hari raya!!

4:49 PM  
Anonymous xura said...

selamat hari raya mar!

10:19 AM  
Blogger Nomee said...

Wahhh. Sempat pulak dia masak berbuka tuh. Kita masak sekali je. sob.sob.

Selamat hari raya
Takyah lagi bagun kul lima. Insyaalah next Ramadhan boleh jumpa.
(cam pantun 3 kerat lak)

6:34 PM  
Anonymous オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

7:10 AM  
Anonymous Anonymous said...

This was pretty provided that there are a lot of out there just waiting for the right.

9:21 PM  
Blogger Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

4:07 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home