Bubbles of Life

Life is what life is

Tuesday, July 28, 2009

Renjis renjis di pilis

Selamat Pengantin baru kpd adik saya yang tersayang-walaupun-selalu-rasa-macam-nak-sekel-tunjal-kepala-dia iaitu mardiana omar dan hubbynya iskandar sidek. walaupun dah 2minggu berlalu(2minggu pengantin baru lg ke?) i think it was the memorable event ever sbb itu lah majlis perkahwinan yg terakhir dlm keluarga encik omar dimana anak bongsu kesygannya yg dah byk cekik airmata makabah(wah sempat tikam lg ;p) sudah menamatkan zaman bujangnya seterusnya menjadi isteri org.

sedih juga sbb kakak saya marniza serta suaminya dan anak2 qistina dan aliff tiada utk sama2 meraikan hari bersejarah ini. Walaupun begitu akak,along dan kak ija ada amanat utk disampaikan kpd adik:

JANGAN INGAT DAH KAHWIN BOLEH MELEPASKAN DIRI DARI BULIAN KAKAK KAKAK,ALONG CEPAT KUMPUL STOKIN SURUH DIA BASUH, PASTU GI KEMAS BILIK AKAK,TUKAR LANGSIR PASTU PASANG CADAR OREN MERIAH TU,HAH MOP LANTAI BILIK SKALI



OK, mari kita mulakan cerita bergambar, sila bertahan kerana byk gmbr2 perasan cun disini


Venue: Kediaman En Omar dan Puan Zalitah, Muar Johor
Date: 11th July 2009










hah baru je ckp, kuar dah gmbr prasan model

ni satu lg,perghh tak menahan..


uish,laki sapa la percubaan jadik artis rock kapak ni


anak sapa pulak la yg comot ni..how i wish qistina and aliff could join us that day,sure diaorg happy dpt berkumpul dgn cousin2 lain..



utk kelihatan tidak melahap makan nasik beriyani 2 pinggan,sila lah makan di ceruk dapur,agak2 ada org tegur,sila masukkan kepala ke dlm tudung saji yg dh siap standby di blakang



us without beloved sister puan marniza,tak cukup korum,we miss u mar!!! uhuhuhu..



adik2 kompang yg sgt lah comel,berkompang sambil menari



majlis bersanding

ayahanda tercinta menepung tawar


giliran bonda tercinta pulak..handbag berkilat besar tu ialah kepunyaan mak pengantin,kakak pengantin tolong pegangkan sekejap,al maklum lah byk sampul duit kt dlm ya..

posing yg errrr..takpe lah anda di maafkan kerana pengantin baru..

sekali lagi utk adik bongsu saya mardiana omar, selamat menempuh alam perkahwinan,semoga sentiasa beroleh keberkatan dlm rumahtangga,semoga dikurniakan anak2 yg soleh/solehah dan beriman spt iman irina,semoga berkekalan..amin ya rabbal aaalamin..

Semoga 40thn akan dtg akak masih nmpk senyuman dan kasih syg yg sama spt dlm gmbr ni..
but of coz version senyuman takde gigi..
dan version ukurlilit pinggang yg dah menebal 2kali ganda errkk..




Labels: ,

3 Comments:

Anonymous adik manis said...

terima kasih kepada kakak oteh tersayang kerana telah mengabadikan kisah kawin saya di dalam blog ini (ayat karangan),semoga anak cucu cicit saya dapat membaca kisah si cantik dan si kacak ini kelak,sekian.wassalam...

11:34 PM  
Blogger mrs.boan said...

tahniah yer mardiana....rasa awak mcm kecik lg....

9:10 PM  
Blogger Goldman said...

untuk harga emas jongkong dan lain2 yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com

harga lagi murah daripada habib poh kong dan dealer2 lain. bekalan antarabangsa

sesuai sekali sebagai mas kahwin.

tahniah.

terima kasih.

12:02 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home