Bubbles of Life

Life is what life is

Friday, December 01, 2006

Sharing is Caring!

Oh yeah..another birthday entry..

quite a numbers of people that closed to my heart is having their b'day currently besides my own b'day (nov and dec) and now,i mean today..is another birthday of someone that is very very super duper closed to me..how closed is that super super closed?

-we share house
-we share toilet
-we share bed
-we share meal
-we share bank account(kan?kan?)
-we share irina
-we share family
-we share sadness and happiness

so..it's really closed rite?if anything,sure cannot kelentong one,he knows me inside out as well as me knows every inch of him.

Mr R.A, i know u r reading this and i want u to know that even i like to slap u on your errr butt and u like to libas me with your wet towel (we r both sick couple heh?) and even i forced you to say that i look super slim but actually tak ubah spt biskut kembang or even i always torture you to play with my hair and do tocang walaupun u nak tgk tv or even sometimes i feel like mengada2 that i want u to call me baby n u did it even i tau u tak ikhlas,and even tetiba i feel like bersengayut n bergantung kat belakang badan u seolah2 diri ini ringan spt bulu burung (i'm sick or what?) and u merelakan diri diperlakukan sedemikian...haaaishh..still..still hubby u bersabar and banyak layankan perangai tidak senonoh wife kamu ini kerana kamu mungkin..tak kose..jadik layankan saje..or mayb sbb kita sama2 saggy..

thanks for all the sharing, the caring, the caressing hihi and i wish u all the good things in the world la dear!good things for you meaning good thing for me n irina too!

Happy 32nd Birthday ma man..chenta kamu banget!!

8 Comments:

Anonymous Mimie said...

Mimie juga ingin mengucapkan selamat hari jadi kepada abang.

4:37 PM  
Anonymous xura said...

happy birthday to hubby mar...

ade 'mega project' x???... ;)

5:23 PM  
Blogger mommy@lif said...

happy birthday daddy irina.. many happy returns!

2:43 PM  
Blogger noha chomel said...

Happy birthday Mr RA!

ehemm....kalau buat birthday party ni mesti ada 2 kek nihh...ahemm...jgn ler lupa org yang dok sepelaung dua ni yek...;)

3:30 PM  
Blogger mommamia said...

Zura:'mega project'?tu kalu tak b'day pun ada gak!heheh tak koverkan?

Mommyalif:amin..yarabbal'alamin..tq awak(on behalf of my hubby ;))

Noha:of coz my darling,ko la jemputan VIP aku klau ada bab2 mkn ni,masalahnya byg kotak kek pun takde,tp kalu tetiba kek tu menjelma,aku ring ring ko k hihi

6:02 PM  
Blogger julia_B said...

semoga kalian lebih ceria....

9:48 AM  
Blogger Hot Mama said...

Haahah!!! Share bank account? It goes both way.
Eppy bday to ur man!

12:59 PM  
Blogger mommamia said...

Ju: amin..mmg slalu ceria,tp bertekak tu ada jugak,normal la kan..:P

Hotmama:yupp it should be that way but the percentage of sharing need to b justified so we woman will get more!haha!

9:38 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home