Bubbles of Life

Life is what life is

Monday, September 04, 2006

10years relationship celebration

Baru baca kat blog noha psl gathering dia ngan ex-uni mates, aik mmg skang ni musim bergathering ek?hihi aku pun baru jugak bergathering ng geng2 kolej but mine was about 1week ago..weekend before merdeka, but baru hari ni dpt upload gambar..

basically we all dulu sama2 study kat KYPMKL, then sama2 masuk uitm except azwan gi fly australia, so kitaorg mmg geng dr kolej lg..yg girls mmg slalu jumpa in fact kalu ada masa slalu gak lepak minum2 kat kedai mamak,but yg boys nya jarang jumpa..sethn skali pun payah..kebetulan azwan yg kerja kat sana blk bercuti, khairil asikla busy manjang (tukang baca berita kat era,shift kerja dia lain bkn opis hr tu yg payah nak jumpa), hid,mon,azza pun sama asik bg alasan busy..so kitaorg decide to fix one date yg sume org free (tak free pun kena paksa freekan jugak!) n berkumpul mkn2 sambil meraikan r'ship we all yg dah masuk 10thn(1996-2006)-mula2 plan nak bergathering kat kedai ibu sebelah kolej tmpt we all slalu melepak dulu tp tak jadik..so ni la gambar2 masa bergathering; kecoh, bingit,terkinja perasan umur tu 18thn lg, but overall best n happening!heheh

Venue:T.G.I Friday's One Utama
Date: 27/08/06 2.30pm
Motif: Gathering sempena 10years relationship




with ad, shai, azwan,mon n hid..

with my best buddy nonie..ipan montel n comel sgt!hid muka asik menempek kat sume gambar,tak kose akak nak melayannya dik non oi!


sheila n daughter nurin..hid takleh menempek sbb dia yg snap pic ni


Us..kecoh!

perasan tak group ni ada yg sefamily,ada yg single,ada laki sejati n macho, ada laki 'kureng' sejati n machonya haha!mmg rojak group ni!yg buat kecohnya pun si lembut2 ni la hah!yg pasti hati mesti baek n ikhlas n all of us really treasure this friendship, puas dah susah sng bersama2 masa study dulu-next time insyaAllah ada rezeki ada umur boleh bergathering lg..

perasan tak irina takde in the pic?mommy jadi single jap, irina kat umah ma n hubby tak join sbb nak lepak ng member2 dia, so pas gathering join shai n ami yg mmg single mengukur kaki persegi keluasan one utama heheh..

3 Comments:

Anonymous nohachomel said...

chheisss.....'mendara' la pulak yek..shian irina kena tinggal...

sesekali jumpa ni kan, rasa macam tak cukup2 nak cerita semua benda kan??? isskk...sronok sgt!

4:34 PM  
Blogger XuRa@NurKasih said...

laa... patut lah carik2 gmbr irina x de.. rupanye kena tinggal. patut lah mommy rase cam umo 18thn ek??.. ;)

5:34 PM  
Blogger mommamia said...

Noha:betul tu noha,mcm2 nak cite, one of the reason gak taknak bwk irina sbb aku sorang2 takleh nak handle lain la kalu hubby ada,nnti kang gathering pun serupa tak gathering,aku takleh nak borak2 asik nak kena kejar dia je hihi,tu pun masa cam tak cukup je,byk lg benda nak diborakkan..tp takpe la janji jumpa,mmg sronok!

zura:haha,mmg terasa cam kat kolej lagi,tak sedar diri dah tua ada anak,takpe la skali skala membujangkan diri syok gak heheh

3:48 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home