Bubbles of Life

Life is what life is

Friday, June 09, 2006

The Lovely Dinner..

Location: San Francisco Steak House, The Summit
Date: 1st June,2006; 9.00 pm
Occasion: 2nd Wedding Anniversary dinner for Mr & Mrs R.A
Food Rating: ***/***** (Recommended but i still prefer Victoria Station)
Service: ****/*****
Price: not bad..as long as it's not a lobster..

Honey dew juice with lychee for hubby, a cup of hot choc for the sick (not sickening eh)mrs r.a(demam masa ni)


Shark fin soup with crab meat..again for the sick mommy..(VS's sharkfin soup tasted better)


black pepper steak for the hubby..his all time fav, pegi la mkn kat mana2 pun hatta di uptown sekalipun (steven's black pepper steak)


full plate of cheeseburger for the sick mommy..n it was 3 quarterly eaten by the sick mommy(sounded not really sick rite?)



when we made our way back home, the waiter at the main entrance passed this flower to hubby and said.."specially for your girlfriend"..so now u know why i rated the service as 4 star rite?hihi

12 Comments:

Anonymous nohachomel said...

hohoho...prasan cam tak kawin lagi la ek...sib baik irina takde...

eh mar, aku pun pelik gak, setiap kali aku jumpa prospek, mesti diaorg ingat aku tak kawin lagi, bila aku kata dah ada anak umo 3 tahun, baru diaorg terkejut...yg kelako tu, one of my prospek siap tanya "are u still available"...mauahahah...terancam hubby youuu...

4:04 PM  
Blogger XuRa@NurKasih said...

sure mar sihat on the spot kan??... dinner ber2.. lps tu dpt rose pulak... dpt gelaran 'girlfriend' lagi!.. so, after dinner mlm tu, ade 'mega projek' yg dot dot tu ke? ;)

4:45 PM  
Blogger mommamia said...

tu tandanya ko ni awet muda!muka ceria,hati bersih so terzahirla ciri2 awet muda tu(kembang la tu!)-wah mmg terancam la kalu org ckp camtu,hubby tu bila jln2 kenala kepit bini dia ni kuat2 heheh!

4:48 PM  
Blogger mommamia said...

a'ah,pandai pun zura teka,mmg sihat on the spot hihi!kalau tak takde la mar nak baham sampai abis burger sebesar tu-tp 'mega projek'tu tak on atas sbb2 tertentu spt kekenyangan yg teramat + mengantuk + anak yg melasak hihi!

4:50 PM  
Anonymous adik yg menyakitkan hati said...

akak saye ni memang macam ni..tak kire la ape pon yg die mkn,sume pon nk amik gambo..(friskies si bozo tu taknak amik ker?)..lagi satu...selera mkn die,mase sakit dgnm tak sakit..same je...kalau tgk mase die tgh berpantang tu lagi ngeri...ni BKN SLH IBU MENGADONG NIH>>>

11:11 PM  
Blogger Hot Mama said...

Ala so romantic!
Haa nie mesti kes tak bawak irina ni kan.. Hehehe. Takpe bila lagi nak dating berdua-duaan..

Anyway i have to agree with you, i too prefer Victoria S compares to SF.

11:49 AM  
Blogger mommamia said...

adik:yeah! bozo's bestfriend in dah house!welcome!welcome!lu kutuk wa eh,siap lu bila blk muar nnti!

hot mama:yupp,irina tinggal ng grandma dia,we all laki bini kuar curi2, kalu dia nmpk nnti dia nak ikut,habisla dating program i hihi!ye laa,VS better..

11:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

Very nice site! » »

2:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. http://www.digital-cameras-best-reviews.info/Ca-superlotto.html Keno numbers gambling Oxycontin in pregnant women last 100 powerball results Fraudulant lotteries in the united kingdom free payday advance information Info on ionamin Horizontal stripe tshirts Buick list money open toshiba pda Renault megane hatch virginia mega millions lotter Indiana power ball lottery numbers Nissan truck web site

10:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Wild sex with women Impresoras plotters scrabble en espaol juego online pancreatic cancer Bondage clamps http://www.bentley-car-parts-0.info Body builder foods Wtp tennis Wellbutrin and fertility free pop up blocker opt in email marketing water filters http://www.hotmasterspatub.info Argentina share time Craps grand the af auto iii literotica statewide dance competition and minnesota Hazel green youth sports Take payday advance

6:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Интересно написано....но многое остается непонятнымb

11:34 AM  
Anonymous Anonymous said...

Интересно написано....но многое остается непонятнымb

4:42 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home