Bubbles of Life

Life is what life is

Wednesday, May 31, 2006

Demam..

I'm not feeling well..bdn panas, selsema,sakit2 bdn..dah 3 mlm berturut2 tido lmbt sbb irina,dia tak sihat so bila tido dia mcm restless n merengek2..so skang ni mommy plak dah sakit nak demam(betul sbb irina bkn sbb 'case' /project lain hihi)-so i'm going to the clinic now,rasa2 dpt mc ni..nak rest kat umah n have to make sure that my body fit for our anniversary dinner tonite..if not,kena la pospone..so take care ppl..

5 Comments:

Blogger mommy@lif said...

ala.. camna nih? dah gi clinic belum? cepatĀ² makan ubat & get good rest. have a good time during dinner and after dinner.. hehee

10:38 AM  
Anonymous xura said...

demam???... 'daulat' bg irina ubat kot???... heheh... anyway, take care n enjoy ur dinner tonite.

12:23 PM  
Blogger Hot Mama said...

Laa, nie mesti kes "happy" sgt sambut 2nd Anniversary heh.. Hehehe!!!
Anyway rehat byk-byk, hopefully sembuh cepat.

2:57 PM  
Anonymous nohachomel said...

anak demam, mak pun suffer sekali...tak cukup rehat ni....take care of urself, minum air byk2.

dinner kat ne?

4:56 PM  
Blogger mommamia said...

Alif's Mommy:tq for the wish,'after' dinner event telah di postpone ke tarikh yg tidak diketahui lg heheh

Xura: tu la,kena daulat dah,asik sumbat ubat kat irina,skang turn mar lak sumbat ubat kat mulut sendiri

Hot Mama: tq for the wish,alhamdulillah sihat dah-mmg over excited,nilah jadiknya hihi

Noha:anak demam,mak tak tido mlm jaga,anak sihat,mak lak demam tak boleh bgn,laki lak jaga both anak n maknya hehe

10:58 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home