Bubbles of Life

Life is what life is

Monday, May 15, 2006

Panggilan Sarawak-Final Chapter

Day 3(Tuesday 9th May 2006)

Dah nak blk dah..naik flight blk kl pukul 1.10tghari..pagi tu lps breakfast sempat lg shopping last min!mak la ni,kain pua tak cukup pulak,nak bg atuk, makngah, maksu,mak itam pendek kata utk semua mak2 kat muar tu la!aku smpt lg ambik satu dua brg, duit dah nipis mana tak nya borong tikar sampai dua,takpe la bank bergerak ada kan syg kan?
On the way gi airport sempat singgah kat pasar basah lak, abah borong terubuk masin satu kotak!biase la nak bg kat org kg tok penghulu jiran tetangga sumer hihi-Kitaorg selamat sampai bangi pukul 4.30ptg, then hubby ambik dlm pkl 6 gitu,overall trip ni best!terasa 3 hari tu berlalu dgn cpt,tak puas lak rasa, ye la dpt bercuti bersama family,seronok dpt berkumpul camni sekali skala, next time harap2 hubby n irina join skali..so bye bye sarawak, ada rezeki boleh mai lagi.

kat bangi,baru sampai dr KLIA, puas mengangkut brg,byk ngalahkan org blk haji1

with abah n mak,dlm byk2 brg kat s'wak,abah berkenan kat topi koboi tu jugak,nak siram pokok pakai topi ni gamaknya abah ni.

3 Comments:

Anonymous xura said...

wahh... byk beli brg??... kalo pi holiday, x shopping, mmg x complete.. blm kira souvenir utk kengkawan ngan family kan??...

4:51 PM  
Anonymous nohachomel said...

mar, ko sebijik bapak ko, mesti suka buat lawak ngan gelak terbahak cam ko jugak...hehhe...

best ek pi jejalan...brape habis? tambang + makan + shopping. aku suka tanya benda ni sebab, nanti bole la membajet..

10:11 AM  
Blogger mommamia said...

zura:tak bykla beli,tikar 2(satu utk rumah mar,satu bg MIL),yg lain tu brg2 kecik sesikit je,mmg kena beli utk souvenir tp tak byk sbb mar dah perabis duit kat tikar hihi

Noha:mmg sume org ckp aku anak bapak hihi,abah aku pun suka buat lawak tp yg pasti ketawa rabak aku ni bkn dr dia,aku pun tak tau dpt dr mana hihi

mm kos aritu;return tiket rm350, hotel 2 mlm (rm200)kira rm100 sehari ni gov rate(bapak aku) kalu standard rate tak sure brape ek,shopping abis ada la rm300++,sewa van rm250 sehari,2hari rm500 yg ni ktorg share reramai,sng cite aku abis dlm rm900+ la,sekali skala ok la,kalu selalu parah poket!

12:16 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home