Bubbles of Life

Life is what life is

Friday, April 28, 2006

I'm not making up story when i said irina 'kecik2 dah berangan' in my previous entry..





hmmm...mmg kuat berangankan?

8 Comments:

Blogger mommy@lif said...

uwaaa! tak nampak gambar so cannot comment!

nway perut you dah ok? still nak ngunyah je ke? hehe i pon ingat you pregnant bila baca ur prev entry :P

11:13 AM  
Blogger Hot Mama said...

Ala cutenyer irina.. Sunglasses saper dia cekup tuu? hehehe

11:46 AM  
Anonymous xura said...

baiknye irina nak dok kat car seat. kalo aiman dh meronta2..

irina ni byk persamaan ngan aiman lah.. skrg ni aiman kalo msk keta je, mesti capai sunglass zura or hubby, lps tu pakai... cam irina tuhh..

12:09 PM  
Anonymous nohachomel said...

bagusnya nak dok dlm car seat. akunyer car seat tu, tak tau nak campak mana, pakai kejab je..

12:42 PM  
Blogger mommamia said...

alif's mommy:y ek u takleh view pic?setting kot,other blogs pun camni gak ke?i'm back to my normal eating habit,aritu je mcm ada monster dlm perut,asikla lapar!

Hot mama:my sunglasses,ngeri i bila dia pegang,mcm tunggu masa nak patah jer

Xura:mmg geng la aiman ng irina ni,byk persamaankan?harus kita jumpakan diaorg berdua ni,so maknya pun blhla jumpa skali kan?hihi-dia ada angin gak,kalu angin baik lama dia boleh dok diam dlm car seat tu smpai tertido2,kalu angin dia kureng skit,dia sibuk nak kuar,tu yg kena bg dia pegang s'thing supaya dia leka dan duduk diam

Noha:ala tak lama lg turn adik nurin pulak pakai,bila la agaknya tu kan?hihi

4:11 PM  
Blogger julia_B said...

wa...
ahah..
bijak berangan ikut ko tak???
angan-angan tu penting per...
anyway she's still cute.....

12:56 PM  
Anonymous Pipi said...

Saya takde komen apa apa. Cuma dengan meletak sesuatu kat sini, kemungkinan akan ada orang mengklik nama saya dan terus melawat blog saya.

Terima Kasih

11:13 AM  
Blogger mommamia said...

Ju:haha tu la pun yg laki aku ckp,dia kata irina ikut mommy dia!chiess!

Pipi:kamu sgt berterus terang orgnya ya Pipi..

2:04 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home