Bubbles of Life

Life is what life is

Wednesday, March 22, 2006

dont play play haa

I haven't finished with the b'day girl..

Irina tried to prove to ppl out there that she's no longer a little girl..she wants an equal human right as what an adult people get/do..

I'm about to turn 1 year old in 3 mth time, so let me go by myself abah!i'm big enough to handle this, no tagging please..

i'll be participating in X-Games, so what's the big deal with that?

i do pray even i dont know how to recite the do'a, yg penting niat..

Sorry,no lullaby here, ba ba black sheep?twinkle twinkle?what's that?i deal with mp3 only

whatever dear, but at this moment u are still my little princess,still my little baby..i wish she will stay at this age forever, best bila cuddle n kiss dia, but i cant stop her from growing up, i have to accept the fact that sooner or later Irina akan membesar dan belajar macam2, akan pandai bercakap, merajuk, meminta bla bla bla and akan tiba satu masa dia akan melangkah kluar dr rumah spt anak2 dewasa yg lain.. i've gone too far la!

at 1 year old, besides riding a bicycle,listening to mp3, praying, skating and jungle trekking(i cant stop merapu!) she's still amazed with colorful lights n kiddies song..like on her b'day nite, we brought her to J.Jusco and wandered around at the toys department..irina really glued her feet on the floor, didn't even want to move even an inch till we bought her something..hmmppff..so a rhymes storybook with the lights and songs enough to make her sit quietly!Irina syg,semoga menjadi anak yg solehah, beriman dan berperangai baik,smart dan anak yg membanggakan mommy ngan abah ya, muahs muahs

6 Comments:

Anonymous xura said...

cute nye irina pakai telekong. mcm dh bsr je... sooo sweeettt!!...

9:01 AM  
Blogger mommy@lif said...

i think irina stage lebih kurang je ngan my son alif. cos normally daughters cepat mature compared to boys.

i selalu kalau terjaga mlm bila alif nangis nak botol (i breastfed only for 40 days cos dia prem baby tak reti latch on) i akan buatkan susu.. pastu tenung muka dia lama², kiss pipi dia sampai i puas!

ala.. jeles la i still takleh view gambar.. my office barred those pcitures :(

4:10 PM  
Blogger julia_B said...

that's why la i said
ur dotter comel tak cam muka ko..hehheh..

aku busy la nak buat blog....
takde pon nnt aku send la gambo anak aku kat ko....
give me ur e mail add....
the latest one...

jasmin baru kena campak keladi....
memerah muka dia...
macm comot...
kesian aku kat dia..
but she's getting well...

9:15 AM  
Blogger Hot Mama said...

among all the pics, my fav is the one that she wears telekung. Memang nampak cute and alim..hehhe

11:17 AM  
Blogger LazyDaisy said...

comel nye ustazah kenit yg pakai telekung tu hehe :) cair aunty

6:14 PM  
Blogger Hot Mama said...

Momma-mia, bila mung nok update nih? hehehe

2:57 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home