Bubbles of Life

Life is what life is

Wednesday, May 10, 2006

taa daaa!

I’m back!! Gosh! last week’s office work was ultimately loaded! I had 2 tenders to work out before date submission and 2 drawings needed to be done, and one of it was istana of TM Pahang’s air-cond system lay out proposal,errkk..i didn’t know my design suits the requirement or not, buat pun kelam kabut, I was rushing on it till 7pm on Friday!harap2 la design tu ok..apa2 pun, I was glad sbb managed to kautim everything on Friday so that I can go cuti2 malaysia dgn senang hatinya!yeah, I went to kuching last Sunday with my family-mak,abah, ija with her hubby n their daughter qistina, along n hubby, adik and my cousin nadia,so total sumer ada 10 org..my hubby?dia takleh join sbb work matters and since hubby takleh join I pun tak bwk irina,leceh jugak nak handle dia sorang without hubby around, so irina tinggal ng MIL..so jadikla org single but not available sekejap hihi-takpe ye syg, next time mommy bwk jln2 naik plane k ..overall the vacation was fantanstic and great!kerja opis kautim,so cuti pun aman damai jer bos tak kacau..i took 2 days off (Monday and Tuesday) and today I’m back to the office, I’ll update more on the vacation..nak baca e-mail yg beratus2 ni(most of them was junk e mail!)-hari ni masuk opis rasa fresh jer,kepala pun ringan tak berserabut, this is the magic of cuti2 malaysia!so ppl, apa lagi go cuti2 malaysia la!

6 Comments:

Blogger mommy@lif said...

wahh bestnya jenjalan! jadik solo kejap? ehhe takyah pikir nak handle irina.. sekali sekala ok whatt!

11:38 AM  
Blogger kaezrin said...

good lah dpt gosomewhere just to release it out..

btw irina comel banget

11:47 AM  
Blogger Hot Mama said...

Bestnyer dapat gi Kuching...
This wesak day holiday r u going anywhere?

2:28 PM  
Blogger mommamia said...

alif's mommy:tak dpt bygkan kalu irina ikut,sure kalut gak!tu la anak tak ikut mmg rasa mcm bujang lak,tp rindu kat dia ya rabbi tuhan je tau!

kaezrin:tq sudi singgah my blog,mmg best,lama i tak cuti2 ni,segar bdn dan minda ciwah!

Hot Mama:ada plan!ada plan!hubby ajak gi janda baik,tak tau la on ke tak,penat cam tak ilang lg ni,tp tak gi cam rugi lak cuti 3 hari tu..

4:22 PM  
Anonymous xura said...

wahhh.. bestnye cuti2 m'sia!

btw, zura kena keja wesak ni! tp ambik 1/2 day leave... plan nk pi somewhere tp time long holiday, sure jln jammed. tu yg malas tu!

ape pun, enjoy ur coming long holiday...

4:33 PM  
Blogger mommamia said...

ala sian zura kena keje,takpe la setgh hari ok la tu,ptg2 boleh spend masa ng family dah..tu la mar pun expect jln jem gak ni,tak sure plan janda baik ni on ke tak,resort pun tak book lg,takut fully book jer..

5:42 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home