Bubbles of Life

Life is what life is

Monday, May 29, 2006

2 years!

Pagi ni a bit kelam kabut, i left the house quite early sbb hubby nak elak jem(jln tutup due to NAM Convention). Selalu terhegeh2 kluar umah pkl 8am,ari ni 7.4oam kluar dah. Semlm tido tak nyenyak sgt,my little babe tak sihat,so arini pun gi keje mcm blurr je, kepala mcm pening2 lalat tambah lagi arini isnin,mood tu kureng skit..

so, masuk office buat2 kerja lbh kurang,then sambil bergayut dan mengumpat with my ex-colleague on the phone i bukak e-mail then pop out msg from hubby.."have u forgotten that today is our 2nd wedding anniversary?"...gosh!!hubby dearie,i'm so sorry!how could i've been so absent-minded?argghh- mesti hubby tunggu je aku wish dr mlm td..terus stop sesi menggosip then straight call hubby to wish him anniversary..buat suara2 manja skit ckp sory then tanya dia bila dia ingat psl anniversary ni?dia ckp baru je teringat then terus e-mail i..fuhh lega..ingatkan dr mlm td dah tunggu wife dia ni wish, kiranya takde la nak rasa berslh sgt hihi!haishh..actually bukan tak ingat, since last week i already look fwd for our anniversary day,dah plan dah tepat pkl 12am nak wish hubby anniversary then bakar aromatherapy then wear the 'temptatous-seductive innerwear (not the one with the size of alas meja,cannot one) then switch off the light then ehem ehem (haha dont puke!)-but my weekend was kind of hectic,my parents came n overnite at our hse,n yesterday we attended 2 wedding ceremony, plus irina yg tak sihat sgt..(mcm2 alasan lak cik kak ni bg) so itu psl la sudah tarak ingat,semlm pun tido awal..but rasa kagum lak kat hubby,guys always fail to remember those important dates, but he remembered!i'm so glad! fly me to the sky!

Mr R.A, happy 2nd anniversary, thanks all for the support n cares, love being yr wife, love everything we've been thru(so far yg pahit tu boleh terima lg), love to be part of yr life, love to have a kid with u,love to share my old wrinkling time with u, love making love with u(haha!)love the way u are,love yaa!

p/s:2 thn lps about 10.30am kami selamat jadi husband n wife n 2 thn lps mlmnya was the most memorable 'hubby-wifey thing' we had!and mlm ni rasa mcm nak mengimbas kenangan mlm 2 thn lps hmm..irina tak sihat,nak ikut cara noha bg ubat kat anak awal2 then jeng jeng jrng la...haha!again dont puke ppl!

6 Comments:

Blogger mommy@lif said...

happy 2nd anniversary! many happy moment returns! :P huhuhu cepat beli scented candle..!

12:04 PM  
Anonymous xura said...

happy 2nd annivesary.. smg kekal bahagia selamanya..

irina ni pun mcm nurin jugak ek? tau2 je bila nak sakit... x pe, irina, bg chance kat mama papa bermega projek mlm ni! ;)

1:06 PM  
Anonymous nohachomel said...

apa lagi mar, masa ni la nak bagi all those ubat batuk, selsema segala...heheh...jgn overdose sudah, asal dia tido, korang bole la ber jeng jeng dengan amannya....heheh...

5:46 PM  
Blogger mommamia said...

Alif's mommy: thanks!scented candle mmg dah standby lama dah!hihi

Zura:tq atas doa zura,amin..mega projek?hihi bunyi mcm project berjuta2 je padahal..haha!

Noha:tu la noha,baca tips kat blog ko la ni aku skang nak apply kat irina lak hihi,tp betul jgn overdose sudah,janji tido..

9:17 AM  
Blogger Hot Mama said...

Happy belated 2nd Anniversary.. Wow first time i heard perempuan yg lupa.. usually its always the man who forgot.Hahaha

Ala u r so sweet.... like the part that u love making love to him.. so chweeeet!!

2:28 PM  
Blogger mommamia said...

tu la kan?selalu women yg ingat important dates ni,mintak2 hubby terus camni,jgn awal2 marriage je,masuk 10thn hampeh!-sweet?hihi *blushing*

9:20 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home